Hvis du har brug for professionel hjælpe til at beskære et eller flere træer, så er du kommet til det rette sted. Vi er specialister og har mange års erfaring med beskæring af træer i alle størrelser, så du kan trygt overlade ansvaret til os. Vi har hjulpet mange kunder både private, erhverv og det offentlige gennem årene.

Hvorfor få foretaget en beskæring

Med den rette beskæring og vedligeholdelse, giver du træet de bedste forudsætninger for træets vækst og sundhed. Har du et frugttræ, så kan en beskæring resultere i at du får større og bedre frugter. Hvis du har brug for mere lys og luft i haven, så kan en beskæring være den rette løsning.

Hvornår kan et træ beskæres?

Det er individuelt, hvornår de forskellige træer skal beskæres, samt hvor meget der skal skæres af. I visse tilfælde kan det være nok med en trimning, hvor andre gange skal der skæres større dele af træet. Ofte er det i sommermånederne, der er det bedste tidspunkt at få beskåret buske og træer.

Kontakt os

Har du spørgsmål ang. beskæring af dit træ? Så tøv ikke med at kontakte. Vi tager en uforpligtende snak med dig og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.