Drømmer du om en smuk og velplejet have, men du har ikke tid til at passe den eller er du bare ikke der har grønne finger. Så mist ikke håbet, for hos os tilbyder vi haveservice, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig og din have, uanset størrelse på opgaven.

Høj kvalitet

Vi går meget op i, at vores arbejde bliver udført af højeste kvalitet, så vi kan garantere dig for, at du får et flot slutresultat, efter dine ønsker. Vi hjælper dig med alt indenfor vedligeholdelse af din have, alt fra græsslåning til lugning af bede og meget mere.

Pris på haveservice

Vi har ikke nogen standardpris, da en opgave kan variere meget fra kunde til kunde. Vi kommer ud og kigger på opgaven, og derefter kan vi komme med en pris på hvad det vil koste dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for vores hjælp til at vedligeholde din have, så den står flot og præsentabel eller skulle du have nogle spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon, for en uforpligtende snak med en af vores dygtige gartnere eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage.